Pomoć

Z dostopom do Samoobutev.si (samoobutev.si) sprejemate in soglašate z vsemi pogoji Politike zasebnosti. Če ne sprejmete pogojev politike zasebnosti, morate nemudoma zapustiti spletno mesto in prenehati uporabljati storitve spletnega mesta.

Ta pravilnik o zasebnosti se lahko občasno spremeni s posodobitvijo te strani. Občasno obiščite to stran, da si ogledate spremembe.

Če vas prosimo, da nam posredujete določene podatke, ki bi vas identificirali pri uporabi spletnega mesta, vam zagotavljamo in zagotavljamo, da bodo te informacije uporabljene v skladu s politiko zasebnosti.

Samoobutev.si (samoobutev.si) Stran je v lasti podjetjaDEPURTAT SRL, z registrsko številko J40 / 10323/2012 in sedež v Soseaua Virtutii Nr 148, Sektor 6. OP.56, Bucuresti, Bucuresti . Ob izpolnjevanju registracijskega obrazca na spletnem mestu Samoobutev.si (samoobutev.si) , se strinjate in soglašate, da bodo skrbniki spletnega mesta uporabljali vaše osebne podatke za naslednje namene:

  • Za stik z vami kot stranko spletnega mesta;
  • za obdelavo vaših naročil;
  • Da vam omogočimo dostop do določenih tekmovanj, daril in drugih promocijskih dejavnosti;
  • Da vam pošiljamo neoglaševalska in administrativna obvestila (na primer spremembe na spletnem mestu ali vašem računu);
  • Pošiljanje obvestil o ponudbah, popustih ali drugih komercialnih informacijah, povezanih z Samoobutev.si (samoobutev.si) ali katero koli tretjo osebo, s katero Samoobutev.si (samoobutev.si) ima poslovno sodelovanje.

Vaše osebne podatke hranimo z namenom, da vam pošljemo podatke o vašem računu na spletnem mestu Samoobutev.si (samoobutev.si), da vas lahko obveščamo o stanju vaših naročil in ocenimo kakovost izdelkov in storitev, ki jih uporabljate.

Pogoje in predpise v zvezi z uporabo informacij, pridobljenih pri spletnih plačilih, najdete v razdelku Pogoji uporabe podjetja za obdelavo plačil in Samoobutev.si (samoobutev.si) ne bo zahteval niti ne shranjujte podatkov, povezanih z vašo kreditno kartico.

Če imate dodatna vprašanja v zvezi s politiko zasebnosti, nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca ali nawebmaster@example.com class="e301397329">webmaster@example.com .